Samsung trimite mesaje de informare către utilizatorii de Galaxy S7, anunțându-i că terminalele sunt complet sigure

1.370 ori
<b>Samsung trimite mesaje de informare către utilizatorii de Galaxy S7, anunțându-i că terminalele sunt complet sigure</b>Datorită denumirii similare dintre Galaxy Note 7 și Galaxy S7, este de așteptat ca unii utilizatori să încurce cele două telefoane și să creadă că până și modelele S7 ar trebui returnate către Samsung ca urmare a evenimentelor ce au implicat baterii

De curând, la scurt timp de la anunțul cu privire la încetarea producției și a vânzării de terminale Galaxy Note 7, compania sud-coreeană a început a trimite mesaje de informare către utilizatorii de modele S7. Prin intermediul acestui mesaj pe care îl vedeți mai jos, utilizatorii produsului sunt informați că terminalul folosit de către ei este unul complet sigur, nefiind afectat de programul de returnare demarat la nivel global.

Samsung

Această campanie de informare are cel mai probabil ca scop evitarea acelor cazuri de confuzie printre utilizatorii, și asta pentru că o parte dintre aceștia au auzit despre problema cu bateriile explozive fiind asociată denumirii 'Galaxy 7', și nu lui Note 7 cum este de fapt în realitate. Se clarifică așadar că modelele Galaxy S7 și S7 Edge nu se află pe lista de terminale pe care utilizatorii sunt nevoiți să le returneze.

După cum deja ați aflat, compania sud-coreeană și-a modificat estimările de profit pentru trimestrul cu numărul 4 - fiind așteptate pierderi în valoare de aproximativ 2 miliarde de dolari ca urmare a renunțării la producția de modele Note 7 și a programului de returnare a banilor către utilizatorii ce au achiziționat un asemenea produs. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×