OnePlus 5 îşi dezvăluie un presupus wallpaper, postat pe Twitter de către Evan Blass

2.125 ori
<b>OnePlus 5 îşi dezvăluie un presupus wallpaper, postat pe Twitter de către Evan Blass</b>Timid şi treptat au început să apară şi zvonuri despre viitorul flagship OnePlus, aşa numitul OnePlus 5, iar azi Evan Blass prezintă o nouă piesă din puzzle. Nu e una însemnată şi nu aduce în prim plan o noutate majoră, dar e totuşi o scăpare.

Timid şi treptat au început să apară şi zvonuri despre viitorul flagship OnePlus, aşa numitul OnePlus 5, iar azi Evan Blass prezintă o nouă piesă din puzzle. Nu e una însemnată şi nu aduce în prim plan o noutate majoră, dar e totuşi o scăpare. Celebrul zvonac a postat pe Twitter ceea ce pare a fi un wallpaper pentru viitorul flagship.

Pentru cei care se întreabă ce s-a întâmplat cu OnePlus 4, aflaţi că "4" este un număr ghinionist în China, de aceea se va sări de la OnePlus 3 şi 3T direct la OnePlus 5. Evident suntem lăsaţi în ceaţă de postarea lui Evan şi în afară de un wallpaper arătos şi deviza OnePlus nu avem alte detalii. Speculaţiile au început să curgă în comentariile la postarea sa, indicând chiar un parteneriat cu Samsung la un moment dat.

OnePlus 5 îşi dezvăluie un presupus wallpaper, postat pe Twitter de către Evan Blass

Ce e cert e că direcţia artistică a fost schimbată faţă de fundalurile create de ilustratorul suedez Hampus Olsson pentru OnePlus 3 şi OnePlus 3T. Ultima scăpare legată de noul telefon datează de luna trecută şi aducea şi câteva specificaţii, precum o camera de 23 de megapixeli în spate, una frontală de 16 MP şi o baterie de 4.000 mAh, plus port USB Type-C şi Android 7.0 Nougat cu cel mai nou Oyxgen OS sau poate Lineage OS aplicat peste.

Debutul ar fi programat pentru trimestrul 3, cu procesor Snapdragon 835 la pachet. 

Wallpaper OnePlus 5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×