OnePlus 5 își dezvăluie capabilitățile în materie de fotografiere low-light prin intermediul unui teaser oficial

2.298 ori
<b>OnePlus 5 își dezvăluie capabilitățile în materie de fotografiere low-light prin intermediul unui teaser oficial</b>Un nou teaser pentru smartphone-ul OnePlus 5 poposește astăzi în mediul online, teaser ce vine sub forma unei fotografii realizată de camera acestui flagship cu preț rezonabil. În cazul de față compania asiatică ne prezintă două fotografii alăturate și ne

Continuă campania de teasing pentru OnePlus 5 și astăzi vedem o primă mostră foto realizată de camera viitorului flagship la care și-au pus amprenta și experții foto de la DxOMark. Compania asiatică ne prezintă aici două fotografii alăturate și ne invită să ghicim care este imaginea realizată de către OnePlus 5. Din start punem banii pe fotografia din partea dreaptă ce ne dezvăluie că OP5 se va descurca de minune în condiții low-light.

OnePlus 5

OnePlus nu dezvăluie totuși care este telefonul cu care a fost realizată cealaltă imagine, dar dacă ar fi să presupunem, aceasta poate provine chiar de la OnePlus 3T sau de la modele rivale Samsung, Apple sau Xiaomi. De asemenea, încă nu este clar dacă terminalul va sosi cu o cameră singulară sau mai degrabă cu un modul dual - dotare din urmă ce a fost reprezentată anterior în unele randări și fotografii ajunse online.

OnePlus 5 ar urma să debuteze undeva în această vară, fiind de curând vehiculată data de 15 iunie care ar fi apărut într-un mail intern. Așteptăm flagship-ul cu display de 5.5 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și cu 6 sau 8 GB memorie RAM. Ar trebui să vedem și un scanner de amprente amplasat frontal, un jack audio 3.5 mm și totodată noi variante de culoare precum ne dezvăluia un teaser anterior. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×