OnePlus 6T devine oficial: breton mai mic, cititor de amprente în ecran, Snapdragon 845, lansare în Vest

1.800 ori
<b>OnePlus 6T devine oficial: breton mai mic, cititor de amprente în ecran, Snapdragon 845, lansare în Vest</b>OnePlus 6T a devenit oficial astăzi prin prezentarea sa în cadrul unei conferinţe ce a ţinut o oră şi jumătate. A debutat la mai puţin de jumătate de an după OnePlus 6 şi a avut lansarea mutată cu o zi mai devreme, pentru a evita suprapunerea cu debutul..

OnePlus 6T a devenit oficial astăzi prin prezentarea sa în cadrul unei conferinţe ce a ţinut o oră şi jumătate. A debutat la mai puţin de jumătate de an după OnePlus 6 şi a avut lansarea mutată cu o zi mai devreme, pentru a evita suprapunerea cu debutul de iPad de mâine. În urmă a multiple teasere şi scăpări, OnePlus 6T e departe de a fi o surpriză. Ce e sigur e că este telefonul chinez cu cea mai vestică lansare din istorie. Aflaţi de ce mai jos.

Design

OnePlus 6T vine cu un decupaj în ecran, în zona superioară, dar unul mult mai îngust faţă de ce primeam pe OnePlus 6. E apropiat de ideea de "picătură de apă", sau poate chiar mai mic. În acel mini "breton" se află camera frontală, iar difuzorul a fost pus imediat deasupra să. Terminalul are un corp din sticlă s metal, cu sticlă în spate, iar OnePlus a tăiat vizibil din grosimea muchiilor de jos şi sus ale ecranului.

Telefonul are ramă metalică şi măsoară 8.2 mm în grosime şi cântăreşte 185 de grame. Vine doar pe negru, deci nu s-au adeverit zvonurile despre culori fistichii.

Display

Ecranul lui OnePlus 6T este un AMOLED de 6.4 inch, cu rezoluţie de 2280 x 1080 pixel. Are screen to body ratio de 87.21% şi densitate a pixelilor de 394 PPI. Vine cu protecţie Gorilla Glass 6 şi un breton foarte mic în zona superioară, aproape invizibil. Integrează scannerul de amprente în panoul ecranului, iar acel mecanism se afla în jumătatea inferioară a faţadei handset-ului.

Diagonala de 6.4 inch este mai mare decât cea de 6.28 inch de pe OnePlus 6, dar s-a tăiat serios din muchii.

Hardware

  • Display: 6.4 inch, AMOLED, Full HD+
  • CPU: Snapdragon 845
  • RAM: 6 GB/ 8 GB
  • Stocare: 128 GB/ 256 GB, fără microSD
  • Baterie: 3700 mAh, OnePlus Dash Charge (o zi de funcţionare după 30 de minute de alimentare)
  • Camera: Principală - 16 MP + 20 MP OIS, PDAF/ Frontală - 16 MP
  • Conectivitate: 4G LTE cu nano SIM, LTE A Pro Categoria 16, dual SIM, Bluetooth 5.0, wiFi ac dual bând, USB type-C, GPS,NFC

Camera

Din ce am înţeles din prezentarea oficială camerele sunt identice la capitolul hardware cu am văzut pe OnePlus 6, dar softul face diferenţa. Avem în spate o cameră duală, cu un senzor principal de 16 MP, cu deschidere F/1.7 şi stabilizare optică, însoţit de un senzor de 20 MP cu deschide F/1.7. Acesta realizează fotografii telephoto 2X prin upscaling. Camera din spate are un mod HDR îmbunătăţit faţă de predecesor şi o funcţie nouă Nightscape, în stil similar cu Huawei Night Mode şi Pixel 3 Night Sight.

Camera lui OnePlus 6T

Va crea fotografii mai bine iluminate în condiţii low light şi cu mai puţin zgomot. Un Nightscape are nevoie de 2 secunde pentru captură. Funcţia va ajunge şi pe OnePlus 6 peste o săptămână. Există şi captura Bokeh/Portrait cu Studio Lighting pentru camerele din spate şi fata. Avem şi stabilizare OIS şi EI, plus filmare slow mo la 480 FPS. Pentru selfie avem o cameră de 16 MP cu deschidere F/2.0.

OS, UI, funcţii speciale

Telefonul rulează Android 9.0 Pie cu cel mai nou OxygenOS aplicat peste şi cu un nou Gaming Mode, dar şi Smart Boost. Gaming Mode va bloca luminozitatea ecranului la un anumit nivel în timpul gaming-ului şi va oferi extra control asupra notificărilor, plus limita utilizarea de resurse de către alte aplicaţii. Smart Boost are rolul de a îmbunătăţi viteza de pornire a aplicaţiilor, eliberând extra RAM (deocamdată merge doar la unele jocuri).

OxygenOS cel nou suportă gesturi de navigare în stil iPhone X , dar şi cele native din Android Pie (zona în formă de pilulă), plus configuraţia veche cu 3 butoane de navigare. Cititorul de amprente deblochează telefonul într-o treime de secundă. Este un senzor optic.

OnePlus 6T Preţ şi disponibilitate

Preţ şi disponibilitate

OnePlus 6T se vinde în 3 configuraţii:

T-Mobile oferă o reducere de 300 de dolari dacă daţi la schimb alt telefon. OnePlus 6T ajunge în SUA pe 1 noiembrie şi Europa pe 6 noiembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×