OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro debutează pe 10 octombrie în Londra; Iată cum faci rost de bilete la eveniment + un concurs cu excursie în UK

919 ori
<b>OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro debutează pe 10 octombrie în Londra; Iată cum faci rost de bilete la eveniment + un concurs cu excursie în UK</b>După ceva speculaţii şi scăpări se pare că data de 10 octombrie ar fi cu adevărat cea aleasă de OnePlus pentru debutul noilor sale flagship-uri OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro. Ceea ce era scăpare până acum a devenit oficial

După ceva speculaţii şi scăpări se pare că data de 10 octombrie ar fi cu adevărat cea aleasă de OnePlus pentru debutul noilor sale flagship-uri OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro. Ceea ce era scăpare până acum a devenit oficial, iar compania chineză a confirmat evenimentul de pe 10 octombrie din Londra. Doritorii pot cumpăra bilete şi aflaţi mai jos care e procedeul.

OnePlus 7T

Biletele Early Bid sunt 18 euro şi vor fi disponibile de pe 20 septembrie, iar vânzările de bilete pentru toată lumea incep de pe 22 septembrie la suma de 34 euro. Cei care participă la lansare vor primi pungi de cadouri (în acest an se oferă căşti OnePlus Bullets Wireless 2 de 100 euro, stickere şi un Sketchbook), dar şi prima ediţie a revistei OnePlus numită "Addition". Biletele pregătite pentru eveniment fac aluzie la ecrane de 90 Hz.

OnePlus 7T

Panourile vor ajunge de această dată pe ambele modele, adică şi pe OnePlus 7T şi pe versiunea 7T Pro. Diferenţa între rezoluţii rămâne totuşi, 1080p+ pe modelul OP7T şi 1440p+ pe cel Pro. Vom vedea şi camere triple pe ambele handset-uri noi, cu design diferit pentru modulul camerei totuşi. Ar trebui să vina şi o ediţie McLaren de OnePlus 7T Pro.  Evenimentul va fi transmis prin live stream atât pe YouTube, cât şi pe OnePlus.com.

OnePlus 7T

Mai mult decât atât, OnePlus a organizat şi un concurs, care îţi aduce o excursie la Londra şi un prânz cu CEO-ul companiei, Pete Lau. Detalii aveți aici. Cele două telefoane sunt aşteptate cu baterii mai mari decât OnePlus 7 şi 7 Pro, dar şi cu Android 10 la bord şi Oxygen OS cel nou. La acelaşi eveniment ar urma să vedem şi televizorul OnePlus TV, deşi el va apărea întâi la un eveniment dedicat în India, pe 26 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×