OnePlus 7T şi OnePlus 7T Pro primesc dată de lansare; Avem confirmarea versiunii 5G

1.436 ori
<b>OnePlus 7T şi OnePlus 7T Pro primesc dată de lansare; Avem confirmarea versiunii 5G</b>Vara se apropie de final şi mai avem mai puţine flagship-uri mari rămase nelansate în 2019 decât degetele de la o mână. E vorba despre Huawei Mate 30 Pro, Google Pixel 4 şi iPhone 11 in mare, plus OnePlus 7T mai nou

Vara se apropie de final şi mai avem mai puţine flagship-uri mari rămase nelansate în 2019 decât degetele de la o mână. E vorba despre Huawei Mate 30 Pro, Google Pixel 4 şi iPhone 11 in mare, plus OnePlus 7T mai nou. În sfârşit avem date despre aceste telefoane OnePlus, care la un moment dat păreau să nu se mai lanseze.

Au fost voci ce afirmau că primim doar un OnePlus 7 şi 7 Pro în 2019, dar se pare că nu e aşa. În 2018 varianta OnePlus 6T sosea în octombrie, dar în acest an vom avea un debut în septembrie. Pe 26 septembrie ar avea loc anunţul oficial în India, iar pe 10 octombrie debutul în SUA şi Europa. Vânzările încep pe 15 octombrie.

Sursa afirmă că debutul pe 26 septembrie nu este o coincidenţă, pentru că tot atunci vine şi primul televizor OnePlus. OnePlus 7T şi OnePlus 7T Pro sunt aşteptate cu procesor Snapdragon 855+, Android Q şi un design similar cu seria OnePlus 7. Posibil să vedem camere mai puternice la bord, cameră periscop selfie pe ambele modele, baterii mai mari şi încărcare wireless. 

Între timp CEO-ul companiei, Pete Lau a confirmat într-un interviu că mai apare un telefon 5G in 2019, posibil o versiune de OnePlus 7T Pro. Aşteptăm şi ecrane de 90 Hz, încărcare foarte rapidă de generaţie nouă şi noutăţi la capitolul funcţii de gaming. Aşteptaţi-vă şi la scăpări de randări şi fotografii în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×