OnePlus taie prețul actualului flagship în China, semn că modelul succesor OnePlus 7 este aproape de debut

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.943 ori
<b>OnePlus taie prețul actualului flagship în China, semn că modelul succesor OnePlus 7 este aproape de debut</b>Deși în cadrul articolului nostru recent prin care comparam prețurile de lansare ale flagship-urilor de anul trecut cu cele actuale, îl aveam pe OnePlus 6T cu o depreciere de 0% (asta pentru că prețul de lansare a rămas neschimbat)

Deși în cadrul articolului nostru recent prin care comparam prețurile de lansare ale flagship-urilor de anul trecut cu cele actuale, îl aveam pe OnePlus 6T cu o depreciere de 0% (asta pentru că prețul de lansare a rămas neschimbat), iată că acum în China se petrec ceva schimbări la acest capitol.

Descoperim astfel că toate variantele OP6T au primit o reducere de 400 yuan - adică undeva la 50 euro. Modelul de bază cu 6 GB RAM + 128 GB de stocare poate fi astfel achiziționat din China de pe site-ul oficial la suma de 396 euro, în vreme ce varianta cu 8 GB RAM + 128 GB de stocare costă 420 euro.

Varianta cu 8 GB RAM și 256 GB memorie flash se vinde la suma de 475 euro, iar OnePlus 6T McLaren costă 609 euro. Nu se știe clar dacă aceste reduceri vor fi aplicate și pentru restul țărilor în care OnePlus.net activează, dar această decizie pare a ne sugera faptul că debutul modelului succesor numit OnePlus 7 se apropie cu pași repezi.

Lansarea ar putea avea loc chiar luna viitoare și vom primi un telefon cu ecran edge-to-edge, fără decupaj și cu mecanism de cameră selfie pop-up. Va avea o cameră foto triplă în spate, scanner de amprente integrat în display și din păcate nici de această dată nu primim încărcare wireless.

Cea mai ieftină variantă de OnePlus 6T disponibilă acum spre achiziție de pe oneplus.net cu livrare în România este cea de 6 GB RAM + 128 GB stocare, ce se vinde pentru 549 euro. Folosind link-ul nostru de referire beneficiați de un voucher de 20 euro pe care îl puteți utiliza la achiziția de accesorii. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×