OnePlus nu aduce încărcarea wireless nici pe OnePlus 7, afirmând că vrea viteză mai mare de alimentare

1.287 ori
<b>OnePlus nu aduce încărcarea wireless nici pe OnePlus 7, afirmând că vrea viteză mai mare de alimentare</b>OnePlus s-a ţinut departe de câteva trenduri în ultimii ani pe telefoanele sale, refuzând să implementeze încărcarea wireless şi nici certificarea IP68 nu a apărut pe ele. Nici OnePlus 7 se pare că nu va primi suportul pentru încărcare fără fir.

OnePlus s-a ţinut departe de câteva trenduri în ultimii ani pe telefoanele sale, refuzând să implementeze încărcarea wireless şi nici certificarea IP68 nu a apărut pe ele. Nici OnePlus 7 se pare că nu va primi suportul pentru încărcare fără fir.

În vreme ce unele companii implementează încărcare wireless ultra rapidă sau chiar posibilitatea de a încărca alte telefoane, OnePlus prefera să dea skip la această funcţie. CEO-ul OnePlus Pete Lau a declarat recent pentru CNET că încărcarea wireless nu e pe masă în acest moment. El afirmă că vitezele nu sunt mulţumitoare încă.

În culise compania ar lucra la o modalitate de a oferi acest tip de încărcare, fără a încinge telefonul şi scăzând durata atinsă de rivali pentru alimentare. Dacă firma reuşeşte să descopere ceva revoluţionar, probabil va lansa un accesoriu proprietar şi cu nume trăznit, cum a fost Warp/Dash Charger. Posibil să păstreze dotarea pentru OnePlus 7T, care ar trebui să vină în a doua parte a anului.

Despre certificarea IP68 şi camerele triple sau periscop selfie încă nu ştim nimic clar.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×