ONU prezice miliarde de utilizatori de telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 919 ori
<b>ONU prezice miliarde de utilizatori de telefoane mobile</b>Seful sectiunii Comunicatii al celor de la ONU a prezis faptul ca jumatate din populatia planetei va avea acces la un telefon mobil pana la finalul anului viitor. Miliardele de persoane despre care vorbeste acesta sunt cel mai probabil abonati, astfel ca...

Seful sectiunii Comunicatii al celor de la ONU a prezis faptul ca jumatate din populatia planetei va avea acces la un telefon mobil pana la finalul anului viitor.

Miliardele de persoane despre care vorbeste acesta sunt cel mai probabil abonati, astfel ca un mic procent il vor reprezenta si cei cu mai multe abonamente, si cum ramane cu posesorii de cartele? Predictia nu ne sperie, mira sau impresioneaza, de vreme ce existau 3.3 miliarde de abonati ai serviciilor de telefonie mobila inca din noiembrie 2007.

Cresterea va fi simtita cel mai pregnant in tari in curs de dezvltare, cum sunt cele din Africa sau Estul Mijlociu, teritorii in care cifra de vanzari va creste simtitor, cu 25, pana la 27%. Nu ne-ar mira ca in 2012 Mobilissimo sa va informeze ca toata populatia planetei detine un telefon mobil, avand in vedere felul in care evolueaza aceasta incredibila industrie..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×