Smartphone-ul Google uimeste consumatorii, clientii business mai au de asteptat

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.662 ori
<b>Smartphone-ul Google uimeste consumatorii, clientii business mai au de asteptat</b>Utilizatorii de telefoane mobile care spera sa foloseasca un T-Mobile G1 pentru afaceri vor fi dezamagiti de lipsa suportului pentru Microsoft Exchange, dar si de lipsa unui client desktop pentru sincronizare. G1, produs de HTC si pus in vanzare de...

Utilizatorii de telefoane mobile care spera sa foloseasca un T-Mobile G1 pentru afaceri vor fi dezamagiti de lipsa suportului pentru Microsoft Exchange, dar si de lipsa unui client desktop pentru sincronizare.

G1, produs de HTC si pus in vanzare de T-Mobile dispune de un ecran touch de 3.2 inchi, sub care se ascunde o tastatura full QWERTY si un mecanism navigational bazat pe trackball. De vreme ce Google s-a implicat in aceasta initiativa, G1 integreaza numeroase aplicatii web ale gigantului motoarelor de cautare, inclusiv Gmail push gratuit, sincronizare wireless cu calendarul Google si suport YouTube. Ca functii business, telefonul dispune de suport pentru vizualizarea documentelor Word si Excel, dar si a celor PDF.

In plus, handsetul soseste cu suport pentru email POP3 si IMAP, iar oficialii Google afirma ca lipsa suportului pentru Exchange va fi in curand remediata prin utilizarea unei aplicatii third party. Handsetul integreaza si WiFi, care impreuna cu reteaua 3G T-Mobile ofera acces la Internet de mare viteza. Un avantaj clar al lui G1 este pretul sau, cu 20 de dolari mai mic decat al unui iPhone 3G, dar predictiile analistilor de specialitate continua sa dea BlackBerry-urile drept favoritele publicului business si viitorul nu pare a rezerva o surpriza in acest domeniu, suprematia ramanand in continuare in curtea celor de la RIM.

Ramane de vazut ce cota de piata isi vor adjudeca Apple si T-Mobile/Google odata cu sosirea perioadei sarbatorilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×