Opera Mini 4 depaseste 1 milion de downloaduri

1.056 ori
<b>Opera Mini 4 depaseste 1 milion de downloaduri</b>Opera Software a lansat oficial versiunea finala a browserului Opera Mini 4 in data de 7 noiembrie si deja peste 1 milion de oameni au descarcat softul gratuit bazat pe Java. Putem doar sa-i felicitam pe cei de la Opera Software si la uram sa-si...

Opera Software a lansat oficial versiunea finala a browserului Opera Mini 4 in data de 7 noiembrie si deja peste 1 milion de oameni au descarcat softul gratuit bazat pe Java.

Putem doar sa-i felicitam pe cei de la Opera Software si la uram sa-si imbunatateasca softurile in continuare. In cazul in care nu ati incercat inca acest browser, il puteti descarca, complet gratuit accesand acest link: http://www.operamini.com/ Per total Opera Mini este folosit de catre 26 de milioane de utilizatori, care vizualizeaza mai mult de 1 miliard de pagini web pe luna. CEO-ul Opera, Jon von Tetzchner afirma "Oamenii au vorbit. Opera Mini este browserul lor preferat".

Conform Gartner, peste 50% din abonatii la serviciile de telefonie mobila din SUA si Europa de Vest vor accesa Web-ul de pe un terminal mobil, cel putin o data pe saptamana pana in 2010. Opera Mini va ofera sansa de a face browsing in varianta full a paginilor web, fiind suportat de numeroase telefoane mobile. De asemenea, browserul reduce automat marimea paginilor transferate, astfel ca site-urile se incarca mai repede, reducand costul surfingului.

Ramane de vazut ce alte functii vor mai implementa cei de la Opera Software pe acest browser aflat aproape de perfectiune, care poate fi considerat un RSS reader, client email si multe, multe altele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×