ZoomBoard, tastatura virtuala stil iPhone pe Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 1.265 ori
<b>ZoomBoard, tastatura virtuala stil iPhone pe Windows Mobile</b>Exista deja 2 populare aplicatii care ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi o tastatura virtuala pe terminale ce ruleaza Windows Mobile, PocketCM Keyboard si TouchPal. Iata ca duetul de succes devine un trio, prin intermediul lui ZoomBoard,...

Exista deja 2 populare aplicatii care ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi o tastatura virtuala pe terminale ce ruleaza Windows Mobile, PocketCM Keyboard si TouchPal. Iata ca duetul de succes devine un trio, prin intermediul lui ZoomBoard, produs de Vito Technology.

Conform companiei producatoare, ZoomBoard va permite utilizatorilor care poseda terminale dotate cu touchscreenuri sa tasteze extrem de rapid si cu o mare precizie. Aplicatia va da sansa de a da un "preview zoom" pentru a vedea eventualele greseli si veti putea efectua si scroll cu ajutorul degetelor in pur stil iPhone. ZoomBoard este disponibil gratuit in varianta trial, dar cea ful costa doar 9.95 dolari si soseste impreuna cu un an de update-uri gratuite si suport.

Aplicatia poate fi rulata cu ajutorul sistemelor de operare Windows Mobile 2003/2003 (SE), 5.0, 6.0 Pocket PC. Producatorii softului promit ca veti gresi extrem de rar sau chiar deloc folosind ZoomBoard, deoarece aplicatia incurajeaza inputul de text corect. Ramane de vazut daca vom vedea si pe Symbian o aplicatie care sa se compara cu cea folosita de Apple iPhone, sau cu variantele sale adaptate pentru terminale ce ruleaza Windows Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×