Operatorul UPC România introduce abonamentul Fiber Power 500 Mbps

1.044 ori
<b>Operatorul UPC România introduce abonamentul Fiber Power 500 Mbps</b>Astăzi, unul dintre principalii jucători pe piața din România în ceea ce privește serviciile de internet, și anume UPC, anunță extinderea portofoliului de servicii de internet de mare viteză, prin lansarea abonamentului Fiber Power 500 Mbps,...

Astăzi, unul dintre principalii jucători pe piața din România în ceea ce privește serviciile de internet, și anume UPC, anunță extinderea portofoliului de servicii de internet de mare viteză, prin lansarea abonamentului Fiber Power 500 Mbps, abonament ce va fi disponibil în primă fază doar pentru 8 orașe.

Printre acestea se numără: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Ploiești, Iași, Galați și Alba Iulia. Astfel, locuitorii din orașele mai sus menționate pot beneficia de viteza de 500 Mbps datorită rețelei și tehnologiilor de ultimă oră ce au fost implementate. De asemenea, aflăm că această viteză este posibilă și datorită rețelei de ultimă generație a companiei care are la bază tehnologia Eurodocsis 3.0.

Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer UPC România, a declarat: “Am revoluționat în 2013 experiența utilizatorilor prin lansarea Fiber Power 200 Mbps, viteza optimă pentru nevoile actuale ale unei familii, într-un moment în care pe piață existau doar produse cu viteze de până la 100 Mbps. Acum, demonstrăm încă o dată puterea rețelei UPC și lansăm viteze mai mari, pentru utilizatorii care își doresc și mai mult de la conexiunea lor la internet”.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×