Operatorul Vodafone România va oferi curând și servicii de televiziune

1.986 ori
<b>Operatorul Vodafone România va oferi curând și servicii de televiziune</b>Prin intermediul ediției din data de 9 mai a publicației Monitorul Oficial, aflăm că operatorul Vodafone România va oferi în curând și servicii de televiziune. Cel mai probabil, abonații se vor putea bucura de conținutul video atât pe televizor, dar și pe

În acest moment majoritatea operatorilor de pe piață oferă printre altele și servicii de televiziune, cel mai bun exemplu fiind Orange – companie ce are planuri mari pentru acest segment odată cu parteneriatul încheiat cu Telekom. Din câte aflăm astăzi, și Vodafone va oferi în curând astfel de servicii de televiziune.

Detaliul iese la iveală odată cu decizia luată de Adunarea Generala a Acționarilor Vodafone România la data de 11 aprilie, aceasta fiind publicată în Monitorul Oficial. De aici aflăm că operatorul a decis completarea obiectului secundar de activitate, prin lansarea unor servicii de difuzare a programelor de televiziune către clienți.

Ne putem aștepta ca până la finalul acestui an să vedem integrarea serviciilor de televiziune în portofoliul Vodafone, dar și lansarea unor pachete integrate. Cel mai probabil abonații Vodafone se vor putea bucura de vizionarea conținutului atât pe televizor, tabletă, dar și pe smartphone. Pentru mai multe detalii despre acest subiect, puteți accesa site-ul zf.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×