Oppo A7n devine oficial în China cu procesor Helio P35 și baterie de 4230 mAh

553 ori
<b>Oppo A7n devine oficial în China cu procesor Helio P35 și baterie de 4230 mAh</b>În așteptarea lansării lui Oppo Reno descoperim faptul că firma chineză de față mai anunță și alte telefoane, un exemplu fiind Oppo A7n care tocmai ce a debutat în China. Produsul de aici face parte din zona mid-range de preț și dotări

În așteptarea lansării lui Oppo Reno descoperim faptul că firma chineză de față mai anunță și alte telefoane, un exemplu fiind Oppo A7n care tocmai ce a debutat în China. Produsul de aici face parte din zona mid-range de preț și dotări, iar potrivit producătorului avem de-a face cu un ecran ce ajunge la un raport corp-display de 88.3%, într-adevăr interesant dacă măsurătorile sunt corecte.

Oppo A7n

Oppo A7n dispune de un panou HD+ de 6.2 inch cu decupaj picătură în zona superioară, de un procesor Helio P35 și de 4 GB RAM + 64 GB de stocare. Oferă suport NFC, cameră duală de 13 + 2 megapixeli în spate, dar și un slot pentru carduri microSD. În față găsim o cameră selfie de 16 mpx și telefonul dispune de o baterie generoasă de 4230 mAh la pachet.

Oppo A7n

Pe partea software întâlnim Android Oreo + ColorOS 5.2.1 și aflați că device-ul este disponibil pentru moment într-o singură variantă de culoare, cea numită Lake Light Green și pe care o vedeți în imaginile de față. Apropo, slotul oferit de telefon este unul triplu ce găzduiește două cartele nano-SIM și un card microSD.

Prețul lui Oppo A7n este de 222 dolari în China. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×