Energy Ring este aplicația ce îți aduce un indicator de baterie inedit pe Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e; Descarcă de aici!

1.223 ori
<b>Energy Ring este aplicația ce îți aduce un indicator de baterie inedit pe Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e; Descarcă de aici!</b>După trendul cu imaginile de fundal ce puneau decupajul de cameră selfie de pe Galaxy S10 într-o nouă perspectivă, iată că acum apare și o aplicație inedită în Google Play. Se numește Energy Ring și dacă nu ați descoperit-o încă

După trendul cu imaginile de fundal ce puneau decupajul de cameră selfie de pe Galaxy S10 într-o nouă perspectivă, iată că acum apare și o aplicație inedită în Google Play. Se numește Energy Ring și dacă nu ați descoperit-o încă, aflați că aceasta aduce pe telefonul vostru un indicator de baterie deosebit.

Înainte de a arunca o privire asupra sa, aflați că aplicația este acum compatibilă cu toate modelele din seria Galaxy S10. Într-un clip detaliat realizat de către Unbox Therapy aflați ce știe să facă această aplicație și ce opțiuni oferă utilizatorului. Software-ul numit Energy Ring este disponibil gratuit și odată descărcat și activat, vă va aduce un soi de LED de notificări în jurul camerei selfie din ecran. 

Această zonă "inel" poate fi colorată în nuanța preferată și va arată procentajul bateriei. Sunt și o serie de efecte speciale/animații pe care le puteți activa și vedea atunci când telefonul se încarcă și există opțiunea de a mări/micșora grosimea inelului LED. Energy Ring poate fi descărcată de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×