Oppo F3 Plus este anunţat oficial: telefon axat pe selfie-uri, cu cameră selfie duală

Autor:  | Publicat în:  Oppo 669 ori
<b>Oppo F3 Plus este anunţat oficial: telefon axat pe selfie-uri, cu cameră selfie duală</b>Astăzi pe piață debutează și smartphone-ul Oppo F3 Plus, terminal de tip phablet care impresionează la prima vedere prin camera selfie duală ce ne amintește de LG V10. Noul handset adoptă un design metalic și pe partea hardware întâlnim un procesor

Continuă duelul între Oppo şi Vivo, fiecare companie lansând la câteva luni un selfie phone de top. Acum e rândul celor de la Oppo, care au lansat modelul F3 Plus, ce se remarcă prin camera frontală duală.

Oppo F3 Plus

Terminalul vine după câteva scăpări şi ideea produsului nou este de a obţine capturi selfie la 120 de grade, astfel încât toată gaşca de prieteni să încapă în cadru. Selfie-urile wide angle sunt realizate cu o cameră de 8 megapixeli, iar cele standard cu o cameră de 16 megapixeli, aceştia fiind cei doi senzori foto plasaţi în faţă. În spate vom găsi o cameră împrumutată de la Oppo R9s, de 16 megapixeli, cu senzor Sony IMX398 şi excelenta deschidere F/1.7.

Oppo F3 Plus aduce şi o antenă cu design special, sub forma unor mici linii trasate pe spatele handsetului, amintind de un Galaxy C de la Samsung de generaţie nouă. De remarcat şi ecranul de 6 inch din faţă cu muchii înguste şi protecţie Gorilla Glass 5. La bord găsim o baterie de 4000 mAh, cu suport pentru încărcarea rapidă VOOC, plus un procesor Snapdragon 653, 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

OS-ul este Android 6.0 Marshmallow, cu Color OS 3.0 aplicat peste. Preţul nu e cunoscut încă şi aparent îl vom afla mâine.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×