Samsung Galaxy S8 va permite schimbarea rezoluţiei ecranului, de la WQHD+ la HD+ şi Full HD+

3.824 ori
<b> Samsung Galaxy S8 va permite schimbarea rezoluţiei ecranului, de la WQHD+ la HD+ şi Full HD+</b>O funcție pe care Samsung Galaxy Note 7 o inaugura era și cea care ne oferea posibilitatea de a modifica rezoluția ecranului, funcție ce revine și pe Galaxy S8. O captură de ecran ne dezvăluie acestă implementare și pe noul flagship și avem totodată

Pentru că ne-am săturat să tot vedem aceleaşi randări, huse şi fotografii cu Galaxy S8, scăpările au trecut acum la detalii de fineţe. Azi spre exemplu vedem o captură din opţiunile ecranului acestui terminal, cu o funcţie interesantă.

Aparent vom putea schimba rezoluţia telefonului, de la cea maximă, WQHD+ (2960 x 1440) la FHD+ (2220 x 1080) şi HD+ (1480 x 720). Această funcţie poate avea rolul de a economisi baterie, iar în acest caz dezvăluie şi rezoluţia atipică a ecranului cel nou de 5.8 sau 6.2 inch. Nu doar LG a trecut la WQHD+ se pare, ci şi Samsung odată cu noul său flagship.

Opţiuni similare de reglaj pentru rezoluţie există şi pe Galaxy S7 şi S7 Edge încă de când a sosit actualizarea la Nougat, cu menţiunea că setarea default devenea Full HD pe acele terminale. De remarcat şi o mică diferenţă între S8 şi LG G6 şi în vreme ce modelul LG are rezoluţia de 2880 x 1440, S8 câştigă la pixeli având 2960 x 1440 pixeli, ceea ce înseamnă un aspect ratio bizar de 18.5:9.

Rămâne de văzut cum vor scala dezvoltatorii aplicaţiile pentru a se potrivi pe un aşa ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×