Oppo K3 devine oficial cu ecran AMOLED de 6.5 inch, procesor Snapdragon 710 și 8 GB RAM

656 ori
<b>Oppo K3 devine oficial cu ecran AMOLED de 6.5 inch, procesor Snapdragon 710 și 8 GB RAM</b>Pe piața din China debutează astăzi și smartphone-ul Oppo K3, un telefon din zona mid-range de preț și dotări care preia unele elemente de design de la flagship-urile Reno. Veți descoperi din rândurile de mai jos cum se prezintă

Pe piața din China debutează astăzi și smartphone-ul Oppo K3, un telefon din zona mid-range de preț și dotări care preia unele elemente de design de la flagship-urile Reno. Veți descoperi din rândurile de mai jos cum se prezintă la capitolul look, cum arată lista sa de specificații hardware și desigur la ce sumă se comercializează în momentul de față.

Oppo K3

Ei bine, dacă zona frontală este reprezentată în mare parte de ecran și cum nu avem vreun decupaj aici, asta înseamnă că primim o cameră selfie pop-up. Nu este același mecanism "aripioară de rechin" văzut pe Oppo Reno, dar chiar și așa este bine că se optează pentru o astfel de abordare pentru a contribui la maximizarea raportului corp-ecran.

Oppo K3

Această cameră selfie este o unitate de 16 mpx, iar în spate avem o cameră duală de 16 + 2 mpx amplasată într-un stil similar cu cea de pe Reno. Telefonul ne aduce ecran AMOLED de 6.5 inch cu rezoluție FHD+, procesor Snapdragon 710, scanner de amprente integrat în display, port USB Type-C, stocare UFS 2.1, ba chiar și jack audio 3.5 mm.

Oppo K3 are baterie de 3765 mAh ce suportă încărcare rapidă VOOC 3.0 și rulează din fabrică sistemul de operare Android 9.0 Pie cu interfața ColorOS 6.0 aplicată peste. Detalii despre prețuri și configurații aveți mai jos:

  • 6 GB RAM + 64 GB stocare: 205 eur
  • 8 GB RAM + 128 GB stocare: 245 eur
  • 8 GB RAM + 256 GB stocare: 300 eur
⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×