Oppo postează un nou teaser pe Twitter, În care ne promite un terminal cu o calitate audio fantastică

Autor:  | Publicat în:  Oppo 865 ori
<b>Oppo postează un nou teaser pe Twitter, În care ne promite un terminal cu o calitate audio fantastică</b>Oppo nu se joacă atunci când e vorba de teasere, iar compania chineză a postat un nou teaser pe Twitter, în care ne promite "cea mai bună calitate audio" pe un viitor terminal. Teaserul include și imaginea de mai jos, ce reprezintă o cutie de lemn,...

Oppo nu se joacă atunci când e vorba de teasere, iar compania chineză a postat un nou teaser pe Twitter, în care ne promite "cea mai bună calitate audio" pe un viitor terminal. Teaserul include și imaginea de mai jos, ce reprezintă o cutie de lemn, împreună cu mențiunea "Best audio quality".

Zvonurile afirmă că e vorba despre un nou smartphone cu capacitate acustică hi-fi, cum sunt deja câteva modele cu branding Vivo. Oppo Find 7 are deja o calitate audio deosebită, deci cum poate îmbunătăți compania chineză experiența? E posibil să avem parte de un handset cu difuzoare frontale în stil HTC One, sau cu o pereche de căști nemaivăzute până acum. Rețineți că și telefoane ca LG G2 și LG G Pro 2 oferă acustică hi-fi, deci ne așteptăm la și mai mult de atât.

Oppo postează un nou teaser pe Twitter, În care ne promite un terminal cu o calitate audio fantastică

E foarte probabil ca Oppo să includă la pachet cu acest produs căștile lor PM-1, care folosesc "tehnologie planara magnetică", pentru a genera un sunet impecabil printr-o diafragmă subțire. Problema e că acele căști costă peste 1000 de dolari... Le va aduce firma chineză la un preț mai accesibil, incluse in cutia unui handset muzical de top?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×