Oppo postează un nou teaser pe Twitter, În care ne promite un terminal cu o calitate audio fantastică

972 ori
<b>Oppo postează un nou teaser pe Twitter, În care ne promite un terminal cu o calitate audio fantastică</b>Oppo nu se joacă atunci când e vorba de teasere, iar compania chineză a postat un nou teaser pe Twitter, în care ne promite "cea mai bună calitate audio" pe un viitor terminal. Teaserul include și imaginea de mai jos, ce reprezintă o cutie de lemn,...

Oppo nu se joacă atunci când e vorba de teasere, iar compania chineză a postat un nou teaser pe Twitter, în care ne promite "cea mai bună calitate audio" pe un viitor terminal. Teaserul include și imaginea de mai jos, ce reprezintă o cutie de lemn, împreună cu mențiunea "Best audio quality".

Zvonurile afirmă că e vorba despre un nou smartphone cu capacitate acustică hi-fi, cum sunt deja câteva modele cu branding Vivo. Oppo Find 7 are deja o calitate audio deosebită, deci cum poate îmbunătăți compania chineză experiența? E posibil să avem parte de un handset cu difuzoare frontale în stil HTC One, sau cu o pereche de căști nemaivăzute până acum. Rețineți că și telefoane ca LG G2 și LG G Pro 2 oferă acustică hi-fi, deci ne așteptăm la și mai mult de atât.

Oppo postează un nou teaser pe Twitter, În care ne promite un terminal cu o calitate audio fantastică

E foarte probabil ca Oppo să includă la pachet cu acest produs căștile lor PM-1, care folosesc "tehnologie planara magnetică", pentru a genera un sunet impecabil printr-o diafragmă subțire. Problema e că acele căști costă peste 1000 de dolari... Le va aduce firma chineză la un preț mai accesibil, incluse in cutia unui handset muzical de top?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×