Noi imagini cu iPad Air 2 Își fac apariția, se reconfirmă butoanele de volum adâncite, butonul Home cu Touch ID

1.112 ori
<b>Noi imagini cu iPad Air 2 Își fac apariția, se reconfirmă butoanele de volum adâncite, butonul Home cu Touch ID</b>&nbsp; încă o serie de imagini cu iPad Air 2 a apărut pe web și deși astfel de fotografii apar mai rar decât în cazul lui iPhone 6, avem ce admira de această dată. Designul este bine detaliat în noile imagini, datorită unei serii de prim...

încă o serie de imagini cu iPad Air 2 a apărut pe web și deși astfel de fotografii apar mai rar decât în cazul lui iPhone 6, avem ce admira de această dată. Designul este bine detaliat în noile imagini, datorită unei serii de prim planuri.

Se reconfirmă faptul că noua tabletă va veni cu un scanner de amprente Touch ID integrat în butonul Home, dar și cu butoane de volum adâncite. Din nou lipsește butonul lock, ca și la ultimele scăpări, iar noul venit e mai subțire cu 1 milimetru față de predecesorul său. în zona difuzoarelor și a portului Lightning remarcăm că a scăzut numărul orificiilor asociate speakerelor, dar a crescut mărimea lor.

Apple iPad Air 2

Sursa imaginilor este un site japonez numit ASCII Plus, iar terminalul prezentat aici nu are logo-ul Apple pe spate, fiind cel mai probabil doar o machetă a tabletei noi. Designul general al acestui produs rămâne neschimbat față de iPad Air 2 și lungimea și lățimea par a fi la fel. Cum vi se pare designul noii tablete? Vor fi butoanele de volum mai ușor sau mai greu de apăsat?

iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Noi imagini cu iPad Air 2 Își fac apariția, se reconfirmă butoanele de volum adâncite, butonul Home cu Touch ID

Apple air 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×