Opticon lanseaza 2 smartphone-uri Windows Mobile

997 ori
<b>Opticon lanseaza 2 smartphone-uri Windows Mobile</b>Opticon a anuntat lansarea a 2 noi smartphone-uri Windows Mobile, care vor sosi pe piata in luna septembrie. Este vorba de modelel H16 si H19, disponibile in imaginea urmatoare: Opticon H19 soseste cu OS-ul Windows Mobile 6.0, suport quadband...

Opticon a anuntat lansarea a 2 noi smartphone-uri Windows Mobile, care vor sosi pe piata in luna septembrie. Este vorba de modelel H16 si H19, disponibile in imaginea urmatoare:

Opticon H19 soseste cu OS-ul Windows Mobile 6.0, suport quadband GSM/GPRS/EDGE, WiFi si Bluetooth, un modul GPS integrat si keypad numeric. Puteti opta si pentru un scanner al codurilor de bare pe acest terminal, sau un imager 2D CMOS, care va transforma handsetul intr-o "unealta" ideala de productivitate.

H16 soseste cu Windows Mobile 5.0, suport pentru quadband GSM/GPRS/EDGE, WiFi si Bluetooth. Tastatura sa glisanta este una QWERTY, iar pe lista de specificatii a smartphone-ului poate fi inclus acelasi scanner pentru coduri de bare sau imager 2D CMOS. Functiile sale transforma terminalul intr-unul ideal pentru aplicatii productive ce se axeaza pe utilizarea textului. Telefoanele vor sosi la un pret de aproximativ 760 de euro, destul de mult pentru smartphone-uri care nu sunt chiar la maximul capacitatii lor.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×