Lenovo IdeaPad U8 acum disponibil

1.274 ori
<b>Lenovo IdeaPad U8 acum disponibil</b>Daca asteptati terminalul multifunctional IdeaPad U8, trebuie se aflati ca Lenovo tocmai l-a lansat, cu ocazia faimoasei Olimpiade de la Beijing. Acest MID este din pacate disponibil doar in Asia si soseste cu un display touchscreen de 4.8 inchi, un...

Daca asteptati terminalul multifunctional IdeaPad U8, trebuie se aflati ca Lenovo tocmai l-a lansat, cu ocazia faimoasei Olimpiade de la Beijing.

Acest MID este din pacate disponibil doar in Asia si soseste cu un display touchscreen de 4.8 inchi, un procesor Intel Silverthorn Atom, pana la 2 GB de memorie RAM si SSD de 6 GB. IdeaPad U8 incorporeaza 2 camere si suport pentru serviciul China Multimedia Mobile Broadcasting, accesibil prin intermediul unui dongle USB.

Pe lista de specificatii se afla si WiFi 802.11 b/g, Bluetooth, GPS, suport EDGE si TD-SCDMA 3G. Stim de asemenea ca acest terminal masoara 21 x 173 x 84 mm si cantareste 350 de grame si exista zvonuri, conform carora IdeaPad U8 va sosi cu suport pentru WiMAX si va fi prezentat in cadrul showului IDF, organizat de Intel in San Francisco. Speram ca MID-ul sa ajunga cat mai curand si in Europa, la un pret rezonabil, care sa-l faca totusi sa rivalizeze cu smartphone-urile de pe piata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×