Orange a listat în Franţa un telefon 5G sub brand propriu; Ce este de fapt Orange Neva Jet 5G?

1.936 ori
<b>Orange a listat în Franţa un telefon 5G sub brand propriu; Ce este de fapt Orange Neva Jet 5G?</b>2020 va fi anul 5G-ului şi Redmi a dat deja startul trendului telefoanelor midrange 5G cu preţ rezonabil. Acum descoperim şi un alt produs interesant, venit direct din Franţa. E vorba despre Orange Neva Jet 5G

2020 va fi anul 5G-ului şi Redmi a dat deja startul trendului telefoanelor midrange 5G cu preţ rezonabil. Acum descoperim şi un alt produs interesant, venit direct din Franţa. E vorba despre Orange Neva Jet 5G, un telefon branduit de Orange şi care costă 899 euro la liber.

Orange Neva JET 5G

Se pare că terminalul a fost văzut în faza de prototip încă de la MWC 2019 şi de abia acum ar fi gata de lansare. Ar fi şi o variantă cu abonament mai nou, care duce preţul la 369 de euro. Orange Neva Jet 5G este un telefon high end, dotat cu ecran AMOLED de 6.5 inch cu rezoluţie Full HD+. Are procesor Snapdragon 855, 8 GB RAM şi 128 GB stocare, plus baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă şi slot microSD.

Orange Neva JET 5G

Cei de la Frandroid.com au făcut puţin research şi au aflat identitatea reală a telefonului. E vorba despre un ZTE Axon 10 Pro 5G rebranduit de Orange. ZTE nu prea şi-a mai vândut telefoanele în Vest şi în Europa, după ce a avut un scandal cu americanii. Ideea de telefon branduit de operatori nu e deloc nouă, dar e inedită aici din 2 motive: ZTE e o companie privită cu neîncredere acum şi avem de-a face cu un telefon 5G.

Sursa care scrie despre listarea acestui telefon are grijă să afirme şi că Orange va lansa servicii 5G la nivel comercial în mai-iunie 2020.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×