Samsung a livrat peste 6.7 milioane de telefoane 5G în 2019; Iată despre ce modele e vorba

905 ori
<b>Samsung a livrat peste 6.7 milioane de telefoane 5G în 2019; Iată despre ce modele e vorba</b>Chiar dacă nu a adus încă vreun Galaxy Fold 2 sau Galaxy S20 la CES 2020, Samsung a fost prezentă la conferinţa din Las Vegaspentru a vorbi despre 5G. Până una alta, a anunţat prima tabletă 5G

Chiar dacă nu a adus încă vreun Galaxy Fold 2 sau Galaxy S20 la CES 2020, Samsung a fost prezentă la conferinţa din Las Vegaspentru a vorbi despre 5G. Până una alta, a anunţat prima tabletă 5G, Tab S6 5G şi a detaliat modul în care au evoluat produsele sale 5G în ultimul an.

Samsung 5G

La final de an 2019 Samsung a livrat peste 6.7 milioane de dispozitive Galaxy 5G la nivel global. Astfel, în noiembrie 2019, compania sud coreeană deţinea 53.9% din piaţa globală de smartphone-uri 5G şi ocupa un rol important în industrie. Modelele vizate aici sunt 5 la număr:

  • Samsung Galaxy S10 5G
  • Samsung Galaxy Note 10 5G
  • Samsung Galaxy Note 10+ 5G
  • Samsung Galaxy A90 5G
  • Samsung Galaxy Fold 5G

Samsung 5G

TM Roh, președinte și Head of Research & Development în cadrul diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics a declarat următoarele despre evoluţia companiei:

Utilizatorii sunt nerăbdători să experimenteze tehnologia 5G, iar noi suntem încântați că putem să le oferim un portofoliu divers de device-uri capabile să ofere cea mai bună experiență 5G posibilă. Pentru Samsung, 2020 va fi anul Galaxy 5G și suntem entuziasmați că vom lansa device-uri din diferite categorii capabile să suporte tehnologia 5G, în așa fel încât mai mulți utilizatori să aibă parte de experiențe mobile pe care nu le credeau posibile în trecut.

Următorul pas în evoluţia 5G este lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab S6 5G, care va sosi în trimestrul întâi al acestui an în Coreea de Sud. Samsung lucrează încă din 2010 la produse şi soluţii 5G şi este un contribuitor activ în grupurile din industrie 3GPP şi O-RAN Alliance. Compania a început să dezvolte şi tot mai multe echipamente de reţea 5G în ultimul an, deja utilizate în Coreea de Sud.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×