Orange Franta neaga incheierea unui contract pentru distribuirea lui iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.153 ori
<b>Orange Franta neaga incheierea unui contract pentru distribuirea lui iPhone</b>In completarea stirilor care ne informau despre intelegerea dintre Apple si cei 3 mari operatori europeni suntem surprinsi sa aflam ca Orange Franta neaga incheierea unui astfel de contract. Prin intermediul revistei Forbes, aflam ca Orange nu a obtinut...

In completarea stirilor care ne informau despre intelegerea dintre Apple si cei 3 mari operatori europeni suntem surprinsi sa aflam ca Orange Franta neaga incheierea unui astfel de contract.
Prin intermediul revistei Forbes, aflam ca Orange nu a obtinut inca drepturile de a distribui Apple iPhone in Franta. Se pare ca numerosi alti operatori se afla in tratative cu Apple, iar decizia va veni dupa multe saptamani de discutii. Va reamintim ca intelegerea dintre compania lui Steve Jobs si operatori presupunea ca 10% din profitul obtinut prin tarifarea clientilor de catre operatori sa revina celor de la Apple.

Reprezentantii Orange Franta au afirmat ca sunt siguri ca nu vom vedea o lansare europeana in luna septembrie, dupa cum anuntau o serie de rapoarte oficiale. In ultimile zile au aparut si zvonuri conform carora Vodafone se va alatura de asemenea acestui trio de operatori, dar acum incepem sa credem ca vom avea in continuare de-a face cu un trio, dar care nu va include Orange Franta.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×