Samsung i450, aproape de lansare

3.344 ori
<b>Samsung i450, aproape de lansare</b>In cadrul comunitatii mobile s-a raspandit vestea conform careia un nou Samsung 3G, modelul i450 va fi lansat in curand. Terminalul este un dual slider care ruleaza sistemul de operare Symbian, readucand la viata seria i a celebrului producator. Va...

In cadrul comunitatii mobile s-a raspandit vestea conform careia un nou Samsung 3G, modelul i450 va fi lansat in curand.

Terminalul este un dual slider care ruleaza sistemul de operare Symbian, readucand la viata seria i a celebrului producator. Va amintim ca recent Samsung a anuntat ca va lansa modelul i620, care va include Windows Mobile si o tastatura glisanta QWERTY. Ambele handseturi vor veni in intampinarea cererii potentialilor cleinti, oferind totusi o lista de specificatii tehnice diferita. Samsung i450 ruleaza Symbian Series 60 v3.1, un sistem de operare ales datorita popularitatea sale, in comparatie cu Windows Mobile.

Acest nou slider este dotat cu un display TFT de 262.000 de culori, cu o rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli, aceeasi camera de 2 megapixeli ca si Samsung i450 si o a doua camera VGA destinata video convorbirilor. Memoria interna a terminalului este de 1GB, si poate fi marita cu ajutorul slotului pentru carduri microSD. Feature-urile multimedia sunt cel putin decente, i620 oferind suport pentru playbackul fisierelor media in format MPEG4, WMA/MP3/AAC si Flash.

Noul Samsung suporta conectivitate Bluetooth 2.0, dar si USB, 3G si HSDPA, incluzand si un difuzor unic, care isi face aparitia atunci cand actionam partea glisanta a telefonului, intr-un stil similar cu Nokia N95. Singurul defect pe care l-am putea mentiona este lipsa de conectivitate Wi-Fi, un feature prezent la Samsung i620.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×