Orange Romania lanseaza platfoma de blog disponibila pe PC/telefon Orange Blog

2.100 ori
<b>Orange Romania lanseaza platfoma de blog disponibila pe PC/telefon Orange Blog</b>Orange Romania tocmai a anuntat lansarea in premiera a unei platforme de blog, pe care o puteti accesa atat de pe PC, cat si de pe telefonul mobil, prin intermediul serviciului Acces Wap, oferit de acelasi operator. &nbsp; &nbsp; Noul serviciu ofera...

Orange Romania tocmai a anuntat lansarea in premiera a unei platforme de blog, pe care o puteti accesa atat de pe PC, cat si de pe telefonul mobil, prin intermediul serviciului Acces Wap, oferit de acelasi operator.

Noul serviciu ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si crea gratuit un blog personal pe www.orangeblog.ro, scriind articole, incarcand clipuri video, imagini si verificand comentarii si mesaje primite. Blogurile vor fi actualizate prin trimiterea unei imagini prin mesaj multimedia la numarul 2564, aceasta imagine urmand sa apara pe blogul expeditorului.

Aflam si ca aceste bloguri vor putea fi personalizate, la capitolul structura, culori, titlu, spatiere, bannere si multe altele. Exista si un concurs asociat lui Orange Blog, care presupune ca vizitatorii sa trimita sugestii si observatii despre aceasta noua platforma si designul sau. Cele mai interesante idei vor fi premiate cu cate un laptop Apple MacBook Air.

Concursul va avea loc intre 4 noiembrie si 2 decembrie 2009.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×