Car Finder, o aplicatie iPhone care va gaseste masina, oriunde ar fi

2.883 ori
<b>Car Finder, o aplicatie iPhone care va gaseste masina, oriunde ar fi</b>Faimosul magazin de aplicatii Apple App Store beneficiaza de un nou software, pe numele sau Car Finder, o aplicatie bazata pe conceptul de "augmented reality" si care permite utilizatorului unui iPhone sa isi gaseasca masina. &nbsp; &nbsp; Aplicatia se...

Faimosul magazin de aplicatii Apple App Store beneficiaza de un nou software, pe numele sau Car Finder, o aplicatie bazata pe conceptul de "augmented reality" si care permite utilizatorului unui iPhone sa isi gaseasca masina.

Aplicatia se foloseste de camera de pe iPhone pentru a afla directia in care masina este parcata si la cati metri de utilizator se afla aceasta. Softul foloseste atat camera, cat si busola digitala si este compatibil doar cu iPhone 3GS, cu varianta de software iPhone OS 3.1 sau o versiune mai recenta.

Car Finder este disponibil prin App Store la pretul de un dolar, iar daca sunteti curiosi in legatura cu conceptul "augmented reality", aflati ca acesta presupune suprapunerea unui strat de informatii in timp real peste "realitata perceputa prin camera incorporata intr-un telefon mobil", in acest caz un iPhone.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×