Palm Pre se lanseaza in mai! Sprint a inghetat concendiile angajatilor

Autor:  | Publicat în:  Palm 838 ori
<b>Palm Pre se lanseaza in mai! Sprint a inghetat concendiile angajatilor</b>Putem spune cu mana pe inima ca Palm Pre este cel mai "mutat" handset, cand vine vorba de data oficiala a lansarii sale. Cert e ca aceasta se apropie, dupa ce fusese plasata in vara, apoi in iunie, iulie, mai si recent saptamana viitoare. Ei bine, in buna...

Putem spune cu mana pe inima ca Palm Pre este cel mai "mutat" handset, cand vine vorba de data oficiala a lansarii sale. Cert e ca aceasta se apropie, dupa ce fusese plasata in vara, apoi in iunie, iulie, mai si recent saptamana viitoare.

Ei bine, in buna traditie a operatorilor americani, de fiecare data ca o companie de acest gen ingheata concediile angajatilor intr-o anumita luna, inseamna ca un handset important se pregateste de lansare. Astfel, faptul ca angajatii Sprint au concediile inghetate pe luna mai indica lansarea iminenta a lui Palm Pre.

Documentele oficiale ale celor de la Sprint anunta si o data pentru debutul lui Pre, 17  mai, dar nu mai bagam mana in foc pentru acest terminal. Intre timp, angajatii operatorului si-au inceput trainingurile pentru lansare si aflam ca debutul din data de 17 mai este mai degraba o lansare-test. Daca terminalul nu se vinde bine in mai, o a doua lansare, mai mare si insotita de o campanie de marketing ar urma sa aiba loc la finalul lunii iunie.

[Via: Intomobile.com]

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×