Telefonul Spiderman, inca o minunatie din China

1.636 ori
<b>Telefonul Spiderman, inca o minunatie din China</b>Daca filmul "The Dark Knight" a fost insotit de o versiune speciala de telefoane Nokia, iata ca trecem de la un "Batman Phone", la un "Spiderman Phone", care se apropie mai degraba de kitsch. Observati si prezenta lui Tobey Maguire/Peter Parker pe...

Daca filmul "The Dark Knight" a fost insotit de o versiune speciala de telefoane Nokia, iata ca trecem de la un "Batman Phone", la un "Spiderman Phone", care se apropie mai degraba de kitsch.

Observati si prezenta lui Tobey Maguire/Peter Parker pe ambalaj, sau poate a cuiva care ii seamana izbitor, la fel cum handsetul imita calitatea unor produse autentice. Spider-phone costa doar 152 de dolari si este disponibil in China, atuul sau principal fiind mai degraba lookul, decat specificatiile.

Handsetul vine cu o camera de 2 megapixeli, un display rotativ, slot pentru carduri de memorie si 2 sloturi pentru cartele SIM. Copiii vor fi cu siguranta impresionati de un astfel de terminal, in vreme ce adultii vor prefera probabil sa zambeasca si sa colinde magazinele in cautarea unui telefon mai serios.

[Via: Ubergizmo.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×