Panasonic ar urma să prezinte un nou cameraphone astăzi, sub numele de DMC-CM10

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 678 ori
<b>Panasonic ar urma să prezinte un nou cameraphone astăzi, sub numele de DMC-CM10</b>Cred că &icirc;n ultimii 2 ani nu am mai văzut vreun cameraphone veritabil şi mainstream, poate doar &icirc;n afară de ASUS ZenFone Zoom şi tentative din partea unor producători de modele de camere high end. Ei bine, Panasonic ne pregăteşte o...

Cred că în ultimii 2 ani nu am mai văzut vreun cameraphone veritabil şi mainstream, poate doar în afară de ASUS ZenFone Zoom şi tentative din partea unor producători de modele de camere high end. Ei bine, Panasonic ne pregăteşte o surpriză, sub forma unei lansări de cameraphone nou.

Cunoscut drept Panasonic Lumix DMC-CM10, noul venit ar urma să debuteze chiar azi, în cadrul showului de fotografie şi optică ce se desfăşoară în Japonia în aceste zile. Terminalul ar avea un design similar cu al modelului CM1, lansat în decembrie 2014 şi printre dotări se vor număra microfoane îmbunătăţite pentru camera video, un blitz LED puternic şi un Android mai nou decât pe CM1 evident.

Predecesorul venea cu o cameră de 20.1 megapixeli, cu modul produs de Leica şi deschidere F/2.8. La bord se afla şi un ecran LCD Full HD de 4.7 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, dar şi slot microSD. Ne aşteptam să vedem Lollipop sau Marshmallow pe device, poate şi un blitz Xenon şi o creştere de rezoluţie a senzorului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×