Samsung Galaxy A5 (2016) Hands-on; varianta evoluată a modelului de anul trecut aduce o cameră foto cu stabilizare optică

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.809 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2016) Hands-on; varianta evoluată a modelului de anul trecut aduce o cameră foto cu stabilizare optică</b>&Icirc;n cadrul evenimentului de ieri marca Samsung, l-am &icirc;nt&acirc;lnit și pe Galaxy A5 (2016), un telefon din categoria mid-range ce impresionează at&acirc;t prin design-ul premium, dar și prin noua cameră foto adusă la pachet. La fel ca...

În cadrul evenimentului de ieri marca Samsung, l-am întâlnit și pe Galaxy A5 (2016), un telefon din categoria mid-range ce impresionează atât prin design-ul premium, dar și prin noua cameră foto adusă la pachet. La fel ca varianta de 4.7 inch despre care v-am vorbit anterior, și noul A5 vine cu un alt design.

Acesta include o ramă metalică cu grosime de 7.3 mm, însoțită de un spate din sticlă protejată de Gorilla Glass 4 și de un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D. Telefonul face de asemenea trecerea la o diagonală mai mare, în acest caz fiind vorba despre un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD.

Samsung Galaxy A5 (2016)

Avem la dispoziție un procesor octa-core de 1.6 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare + slot microSD de până la 128 GB, conectivitate 4G LTE și A-GPS. Samsung Galaxy A5 (2016) oferă acum o baterie Lithium-Ion de 2900 mAh ce beneficiază la rândul său de tehnologia de încărcare rapidă.

Printre noile elemente aduse la pachet se află scanner-ul de amprente amplasat frontal, și camera foto principală de 13 megapixeli cu autofocus, bliț LED și sistem de stabilizare optică - feature pe care îl vedem rar pe modelele mid-range. În ciuda design-ului foarte atractiv și a pachetului hardware bine echilibrat, există un punct negativ.

Desigur, vorbim despre preț, un lucru ce ar putea tăia din entuziasmul multor doritori. Aflați că telefonul a sosit deja în stocurile Altex.ro la un preț de 1.999 lei. Pentru moment magazinul îl listează pe auriu și negru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×