Panoul frontal al lui Moto X+1 comparat În imagini hands-on cu Moto X

Autor:  | Publicat în:  Motorola 695 ori
<b>Panoul frontal al lui Moto X+1 comparat În imagini hands-on cu Moto X</b>Cu toate că luna viitoare va avea loc show-ul IFA 2014, în Berlin, locație în care vor fi prezente majoritatea numelor mari din industrie, Motorola a decis să organizeze un eveniment special în Chicago pe data de 4 septembrie, zi în care am putea...

Cu toate că luna viitoare va avea loc show-ul IFA 2014, în Berlin, locație în care vor fi prezente majoritatea numelor mari din industrie, Motorola a decis să organizeze un eveniment special în Chicago pe data de 4 septembrie, zi în care am putea vedea noi samrtphone-uri, cât și o serie de dispozitive portabile.

Printre acestea se numără și Motorola Moto X+1, device ce și-a făcut de nenumărate ori prezența în ultimul timp. Astăzi, panoul frontal ce se va regăsi pe acesta este comparat din punct de vedere al dimensiunilor cu modelul actual, Moto X. Din câte se zvonește, Moto X+1 va sosi la pachet cu un display mai mare, în acest caz fiind vorba despre un panou de 5.2 inch.

Panoul frontal al lui Moto X+1 comparat În imagini hands-on cu Moto X

Aruncând o privire asupra acestor fotografii, observăm faptul că diferența dintre cele două display-uri nu este atât de mare, cu toate că modelul Moto X aducea un panou de 4.7 inch. De asemenea, există posibilitatea ca Moto X+1 să beneficieze de difuzoare stereo frontale, lucru sugerat de cele două grile de pe panoul frontal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×