HTC One (W8) apare În noi imagini randate pentru operatorul american Verizon

971 ori
<b>HTC One (W8) apare În noi imagini randate pentru operatorul american Verizon</b>Un device așteptat să poposească oficial peste doar 3 zile este versiunea cu Windows Phone 8.1 a celebrului HTC One (M8), terminal ce a reușit să ne impresioneze prin a sa carcasă realizată în procent de 90% din metal. Astăzi, această versiune...

Un device așteptat să poposească oficial peste doar 3 zile este versiunea cu Windows Phone 8.1 a celebrului HTC One (M8), terminal ce a reușit să ne impresioneze prin a sa carcasă realizată în procent de 90% din metal. Astăzi, această versiune apare în noi imagini randate ce ne oferă o privire atât din partea din față, cât și din spate.

Acest terminal va aduce un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, o cameră foto DUO UltraPixel pe partea din față, o cameră secundară de 5 megapixeli și difuzoare stereo BoomSound.

în timp ce specificațiile sunt deja știute, rămâne un element pe care încă nu îl știm cu certitudine, și anume denumirea sa oficială. Cu toate că zvonurile recente susțin faptul că acest terminal va fi numit HTC One (M8) for Windows, tindem să credem că numele său va fi HTC One (W8), o denumire mult mai simplă. Dacă stăm bine să ne amintim, și One (M8) a fost numit la început All the New HTC One, nume care nu s-a aplicat într-un final.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×