Samsung Display a obținut 1 miliard de dolari în trimestrul 3 pe seama vânzărilor de panouri flexibile OLED

1.005 ori
<b>Samsung Display a obținut 1 miliard de dolari în trimestrul 3 pe seama vânzărilor de panouri flexibile OLED</b>Din câte aflăm astăzi pe seama unui raport emis de către agenția de research IHS, Samsung Display a vândut în trimestrul 3 al acestui an panouri OLED flexibile în valoare totală de 1 miliard de dolari. Cifra de față reprezintă un adevărat

Panourile flexibile OLED sunt la mare căutare în această perioadă printre producătorii de smartphone-uri, cele mai populare produse fiind aparent panourile dezvoltate de către Samsung Display. Prin intermediul unui raport marca IHS, aflăm astăzi faptul că panourile flexibile OLED au generat vânzări totale de 1 miliard de dolari pentru Samsung Display în trimestrul 3 al acestui an.

Componentele cu pricina au ajuns pe smartphone-urile unor companii precum Huawei, Oppo, dar și Vivo. Potrivit raportului cu pricina de care am amintit mai sus, Samsung Display ocupă în acest moment poziția cu numărul 1 pe piața companiilor producătoare de display-uri mici și medii, fiindu-i asociată o cotă de piață de 31.8%.

Pe locul 2 îi avem pe cei de la Japan Display cu 15.4%, iar pe 3 pe sud-coreenii de la LG Display cu 13.1%. De asemenea, aflăm că Samsung Display deține monopolul pe piața companiilor producătoare de panouri OLED mici și medii cu o cotă de piață de 96.2%. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×