Super Mario Run e acum disponibil în App Store; Puteţi juca câteva nivele gratuit, apoi plătiţi 10 euro pentru restul

1.368 ori
<b>Super Mario Run e acum disponibil în App Store; Puteţi juca câteva nivele gratuit, apoi plătiţi 10 euro pentru restul</b>Super Mario Run este jocul pe care Apple l-a prezentat în premieră odată cu lansarea noii generații iPhone, un titlu exclusiv iOS ce de astăzi poate fi testat și eventual cumpărat. El costă 9.99 euro și ne promite ore întregi de distracție pe seama

Anunţat odată cu iPhone 7 la început de toamnă, jocul Super Mario Run e în sfârşit disponibil în App Store. Acest auto runner cu faimosul instalator italian în prim plan vine evident de la Nintendo şi ocupă aproape 200 MB pe terminalele cu iOS.

Super Mario Run

Am fost şocat să văd că la aproximativ 24 de ore de lansare, Super Mario Run are o notă de 3 steluţe din 5 posibile, semn că gamerii nu sunt chiar încântaţi de acest titlu, sau poate de faptul că trebuie să cheltuiască 10 euro dacă vor acces la toate nivelele. Controlul e foarte simplu, de tip one tap, iar Nintendo afirmă că poţi juca lejer Super Mario Run cu o singură mână.

O apăsare scurtă pe ecran îl face pe Mario să sară şi una lungă îi oferă un salt mai lung. Cam asta e tot controlul. Mario va sări automat peste obstacolele mai mici, inclusiv inamici de talie mică. Îl avem şi pe Bowser, care ca de obicei a răpit-o pe prinţesa Peaches şi avem şi un mod interesant de joc numit Toad Rally.

Aici ne vom intrece cu alţi gameri (în varianta ghost) pentru a vedea cine obţine scoruri mai bune într-un nivel, într-o anumită limită de timp. Odată ce jucăm Rally mai mult timp adunăm şi nişte currency, pe care îi cheltuim pe flori, copaci, poduri şi alte lucruri cu care decoram Mushroom Kingdom cel distrus de Bowser. Nintendo oferă 24 de nivele aici, dintre care 3-4 sunt disponibile gratuit, iar pentru tot jocul deblocat plătiţi 10 euro.

Găsiţi titlul aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×