Pantech Sky IM-U200, telefonul din viitor

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.402 ori
<b>Pantech Sky IM-U200, telefonul din viitor</b>Chiar daca Pantech se afla aproape de faliment, sectiunea sa care se ocupa cu producerea terminalelor mobile nu inceteaza sa ne uimeasca cu telefoane inovatoare si trendy. In ultimele luni am vazut telefonul Pantech IM-R200 dotat cu dual screen touchpad...

Chiar daca Pantech se afla aproape de faliment, sectiunea sa care se ocupa cu producerea terminalelor mobile nu inceteaza sa ne uimeasca cu telefoane inovatoare si trendy.

In ultimele luni am vazut telefonul Pantech IM-R200 dotat cu dual screen touchpad si Pantech IM-R200, cel mai subtire slider (grosime de 9.9mm) dotat cu DMB TV. Iata ca acum avem de-a face cu modelul “Shooting Star” (Stea Cazatoare), cunoscut si ca Pantech Sky IM-U200. Terminalul are o lista de dotari standard, cum ar fi o camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth si MP3 player. Totusi, pentru un producator ca Pantech, accentul se pune in special pe design, dupa cum puteti observa aruncand o privire la imaginea de mai sus.

Din nefericire nu se stie inca, daca publicul din afara Coreei va beneficia de “Shooting Star”, deoarece Pantech IM-U200 a fost creat pentru SK Telecom si va fi pus in vanzare doar in Coreea. Terminalul va costa o suma impresionanta, 500 de dolari, facandu-ne sa intelegem de ce producatorul este aproape de faliment. Sa fie acesta ultimul telefon produs vreodata de Pantech? Pana la urmatorul succes la capitolul design sau un eventual terminal de “ramas bun”, admiram modelul Sky IM-U200, ce pare a fi un telefon low-end cu un pret exagerat.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×