Samsung SGH L600, un slider violet cu functii standard

2.359 ori
<b>Samsung SGH L600, un slider violet cu functii standard</b>Samsung SGH-L600 este un slider destul de trendy inclus in linia de noi telefoane pe care Samsung le va lansa in aceasta toamna. Puteti admira terminalul in imaginea urmatoare: Dotat cu feature-uri de baza, L600 incearca sa iasa in evidenta datorita...

Samsung SGH-L600 este un slider destul de trendy inclus in linia de noi telefoane pe care Samsung le va lansa in aceasta toamna. Puteti admira terminalul in imaginea urmatoare:

 Dotat cu feature-uri de baza, L600 incearca sa iasa in evidenta datorita invelisului sau violet. Publicul tinta al acestui handset este in mod clar compus din femei care sunt mereu la curent cu trendurile si cauta la un telefon doar functii de baza. Samsung L600 este un slider GSM/EDGE care include o camera de 2 megapixeli si un display de 262.000 culori, la o rezolutie de 176x200 pixeli. Telefonul este dotat cu o memorie interna de 15MB, care poate fi marita cu ajutorul slotului pentru carduri de memorie microSD.

L600 suporta optiunile de conectivitate USB si Stereo Bluetooth, incluzand si un media player MP3/MPEG4 si radio FM. Noul Samsung va rezista 3 ore si 30 de minute in modul convorbire si 220 de ore in standby, datorita unei baterii Li-Ion de 500 mAh. Handsetul are o dimensiune redusa, masurand 97.5,x44x16.5mm si cantarind 84 de grame. Aruncand o privire peste specificatiile tehnice ale lui L600 putem afirma ca modelul este mai mult decat un low-end, fiind considerat chiar un tT, destul de modern.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×