PayPal acum suporta plati pentru aplicatiile iPhone si Android

1.316 ori
<b>PayPal acum suporta plati pentru aplicatiile iPhone si Android</b>Apple App Store este in plina explozie, in vreme ce magazinul de aplicatii Android are si el o evolutie spectaculoasa. Cum altfel sa fie marcate aceste cresteri, decat prin extinderea serviciilor de plata asociate? Asfel, aflam ca veti putea plati prin...

Apple App Store este in plina explozie, in vreme ce magazinul de aplicatii Android are si el o evolutie spectaculoasa. Cum altfel sa fie marcate aceste cresteri, decat prin extinderea serviciilor de plata asociate? Asfel, aflam ca veti putea plati prin PayPal pentru aplicatiile descarcate.

Prin acest serviciu, se elimina nevoia utilizarii unei carti de credit, dar la ora actuala plata unei aplicatii in Android Market se realizeaza prin sistemul Google Checkout, care necesita un card de credit, debit sau un card special de cadouri. In unele tari, cartile de credit nu sunt atat de populare ca in SUA, astfel ca PayPal se va dovedi util.

Serviciul va debuta in acest trimestru si va fi disponibil in SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Italia, Olanda si Australia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×