Philips S396 anunţat oficial, vine cu carcasă rose gold şi o interfaţă fistichie

Autor:  | Publicat în:  Philips 3.219 ori
<b>Philips S396 anunţat oficial, vine cu carcasă rose gold şi o interfaţă fistichie</b>Philips a anunţat &icirc;n China noul său telefon S396, care se remarcă prin carcasa de culoare rose gold, dar şi prin interfaţa fistichie aplicată peste Lollipop. Terminalul are un design uşor rotunjit şi pare fabricat din metal. &nbsp; Handsetul...

Philips a anunţat în China noul său telefon S396, care se remarcă prin carcasa de culoare rose gold, dar şi prin interfaţa fistichie aplicată peste Lollipop. Terminalul are un design uşor rotunjit şi pare fabricat din metal.

Handsetul e dotat cu un procesor quad core 64 bit MediaTek MT6735, tactat la 1 GHz şi vine cu un display LCD de 5 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Terminalul integrează şi o cameră de 8 megapixeli în spate şi una frontală cu aceeaşi rezoluţie şi cu senzor CMOS. El oferă şi suport pentru conectivitate LTE de categorie a patra, cu viteza de download de până la 150 Mbps.

Philips S396 aduce şi suport Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, 1 GB RAM şi 8 GB stocare, plus o baterie de 2300 mAh. Dacă coloritul interfatei e fistichiu, ei bine mi se pare că iconurile afişate pe ecran au pictogramele exagerat de mari, mai ales pentru pretenţiile anului 2015. Aşteptăm şi un preţ pentru acest model midrange.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×