Un nou teaser pentru notebook-ul Allview ce rulează Windows 10 este aici!

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.216 ori
<b>Un nou teaser pentru notebook-ul Allview ce rulează Windows 10 este aici!</b>Aflam săptăm&acirc;na trecută faptul că cei de la Allview pregătesc un eveniment special pentru data de 29 iulie, zi &icirc;n care va fi dezvăluit un prim produs din gamă cu Windows 10 la bord. Deși nu am primit indicii clare cu privire la acest...

Aflam săptămâna trecută faptul că cei de la Allview pregătesc un eveniment special pentru data de 29 iulie, zi în care va fi dezvăluit un prim produs din gamă cu Windows 10 la bord. Deși nu am primit indicii clare cu privire la acest device, tindem să credem că este vorba despre un notebook convertibil.

În continuarea seriei de teasere, sosește astăzi o nouă imagine ce ne reconfirmă faptul că este vorba despre un device axat pe productivitate în special, iar aici display-ul rotativ la 360 grade va avea un rol important în ecuație.

Ținem să vă reamintim și faptul că Allview organizează un concurs special cu ocazia acestei lansări, concurs prin care puteți câștiga o tabletă Wi10N Pro. Participarea se face prin completarea unui formular cu datele personale, care să includă și răspunsul la întrebarea: “Ce veți face pe data de 30 iulie?”.

Ce specificații și preț ar trebui să aibă acest produs din punctul vostru de vedere?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×