Pilula de fun: danseaza cu Orange pentru a-ti incarca telefonul

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 891 ori
<b>Pilula de fun: danseaza cu Orange pentru a-ti incarca telefonul</b>Orange Dance Charge este o modalitate de incarcare a telefonului prin intermediul energiei kinetice, astfel ca va trebui sa topaiti si dansati, daca vreti ca bateria handsetului dumneavoastra sa reziste mai mult timp. Acest incarcator inedit foloseste...

Orange Dance Charge este o modalitate de incarcare a telefonului prin intermediul energiei kinetice, astfel ca va trebui sa topaiti si dansati, daca vreti ca bateria handsetului dumneavoastra sa reziste mai mult timp.

Acest incarcator inedit foloseste magneti si greutati, fiind bazat pe miscarile bratului utilizatorului si cantarind doar 180 de grame. Interesant este faptul ca inventia este branduita Orange, in vreme ce de obicei astfel de concepte raman pe lista de accesorii ale companiilor de mici dimensiuni. Nu stim daca aceasta metoda de incarcare a telefonului va sosi pe piata prea curand, dar am aflat ca Dance Charge va fi prezentat la festivalul Glastonbury din acest weekend.

Imaginati-va ca sositi la un concert rock cu telefonul aproape complet descarcat si plecati dupa o doza serioasa de topaituri cu bateria plina. Avantajos? Noi credem ca da... Si nici nu mai mentionam culturistii sau pe cei care joaca tenis. Incarcarea bateriei handsetului lor va fi o joaca de copii, efectuata in cateva game-uri maxim seturi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×