iPhone versus iPhone 3G, intr-o imagine comparativa

1.573 ori
<b>iPhone versus iPhone 3G, intr-o imagine comparativa</b>Cei de la iLounge prezinta o imagine comparativa, care ar trebui sa ne prezinte diferentele de design dintre cele 2 handseturi Apple, unul lansat in 2007, iar cealalt proaspat prezentat de Steve Jobs la inceputul lunii. Diferentele sunt aproape...

Cei de la iLounge prezinta o imagine comparativa, care ar trebui sa ne prezinte diferentele de design dintre cele 2 handseturi Apple, unul lansat in 2007, iar cealalt proaspat prezentat de Steve Jobs la inceputul lunii.

Diferentele sunt aproape inexistente, in afara de forma, finisajul glossy al versiunii 3G, culoare si rama camerei incorporate. Intrebarea este cum au reusit cei de iLounge sa pozeze noul iPhone. Daca acestia au avut ocazia sa se "joace" cu versiunea 3G a popularului terminal, trebuie sa vedem in curand si o experienta hands on cu acesta sau macar un review.

Speculatiile despre schimbarea de design a lui iPhone au fost multe, pornind de la un handset cu 2 touchscreen-uri si ajungand pana la telefoane de culoare albastra cu tastatura fizica. Speram ca macar iPhone 3.0 sa aduca o schimbarea radicala a designului, dar Apple ne-a obisnuit mai degraba cu interfate impresionante si terminale slim, decat cu designuri fanteziste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×