Pinć VR este un nou proiect pe Indiegogo ce vrea să aducă realitatea virtuală și pe iOS

690 ori
<b>Pinć VR este un nou proiect pe Indiegogo ce vrea să aducă realitatea virtuală și pe iOS</b>După ce săptămâna trecută pe platforma Indiegogo își făcea apariția tableta cu Sailfish OS a celor de la Jolla, proiect ce și-a atins ținta de 380.000$, astăzi aflăm despre prezența unui device la fel de atractiv numit Pinć VR,...

După ce săptămâna trecută pe platforma Indiegogo își făcea apariția tableta cu Sailfish OS a celor de la Jolla, proiect ce și-a atins ținta de 380.000$, astăzi aflăm despre prezența unui device la fel de atractiv numit Pinć VR, dispozitiv destinat terminalelor iPhone 6, respectiv iPhone 6 Plus.

Acesta din urmă este proiect prin care se dorește introducerea funcției de realitate virtuală și pe terminalele ce rulează iOS, funcție ce până în aceste momente este limitată doar pentru acele device-uri care sosesc cu sistemul de operare Android. Astfel, prin intermediul acestui device numit Pinć VR, utilizatorii iOS vor putea interacționa cu telefonul într-un mediu 3D virtual.

Pinć VR este un nou proiect pe Indiegogo ce vrea să aducă realitatea virtuală și pe iOS

Controlul ulterior se va realiza prin intermediul a două inele digitale pe care le vom purta și care ne vor ajuta la navigarea prin meniul telefonului. Din câte puteți vedea în materialul de prezentare, acest device va sosi integrat sub forma unei carcase pe care o vom avea mereu la dispoziție cu noi.

Pinć VR este un nou proiect pe Indiegogo ce vrea să aducă realitatea virtuală și pe iOS

Proiectul în cauză a debutat în cursul zilei de ieri pe platforma Indiegogo, iar țelul propus de către inginerii ce au venit cu această idee este de a strânge suma de 100.000$ într-o perioadă de 30 zile. în cazul în care proiectul va fi finanțat, cei care au donat minim 100$ își vor primi dispozitivul de realitate virtuală pentru iPhone în luna iunie 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×