Cyanogen lansează o aplicație Themes pentru fonturi și animații personalizabile și multe altele (Video)

692 ori
<b>Cyanogen lansează o aplicație Themes pentru fonturi și animații personalizabile și multe altele (Video)</b>Cyanongen a început această săptămână anunțând o nouă aplicație Themes, care va fi folosită pentru personalizarea lookului telefoanelor ce rulează CyanogenMod. Prin intermediul său, utilizatorii vor putea descărca noi teme, care vor modifica...

Cyanongen a început această săptămână anunțând o nouă aplicație Themes, care va fi folosită pentru personalizarea lookului telefoanelor ce rulează CyanogenMod. Prin intermediul său, utilizatorii vor putea descărca noi teme, care vor modifica temele, animațiile, wallpaperurile și iconurile.

Compania a lansat și o versiune beta de Themes Studio, care va fi folosit de designeri pentru a publica și distribui teme. De asemenea, Cyanogen a sărbătorit aceste lansări, prin intermediul unui concursThemes Design Challenge. Astfel, designerii care înscriu teme în magazin până pe 14 decembrie vor putea câștiga un smartphone și un pachet special Cyanogen. Primii 10 designeri care se înscriu primesc și un tricou Cyanogen.

Aplicația Themes va fi preinstalată pe anumite handseturi, printre care și OnePlus One și Oppo N1 CyanogenMod Edition. Doar temele gratuite vor fi disponibile în prima fază, apoi vor fi adăugate și unele cu plată. Aplicația Themes va oferi și posibilitatea de a instalare a anumitor componente ale temelor, va avea o căutare intuitivă și elemente variate de selecție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×