Posesorii de Huawei P30 Pro din România aşteaptă până în ianuarie 2020 pentru actualizarea la Android 10 + EMUI 10

10.149 ori
<b>Posesorii de Huawei P30 Pro din România aşteaptă până în ianuarie 2020 pentru actualizarea la Android 10 + EMUI 10</b>V-am ţinut la curent în ultima lună cu evoluţia lui Android 10 + EMUI 10, pe măsură ce începeau actualizările lui Huawei P30 Pro. La început de lună softul cel nou ajungea pe telefoanele din China, iar la mijloc de noiembrie

V-am ţinut la curent în ultima lună cu evoluţia lui Android 10 + EMUI 10, pe măsură ce începeau actualizările lui Huawei P30 Pro. La început de lună softul cel nou ajungea pe telefoanele din China, iar la mijloc de noiembrie a început să apară şi în Europa. Acum aflăm şi detalii despre piaţa din România, dar veştile nu sunt chiar cele mai bune.

Un utilizator de pe grupul Mobilissimo.ro de pe Facebook, Silviu Ionuţ a pus o întrebare laServiciu Clienţi, iar reprezentantul Huawei i-ar fi spus că în ianuarie va sosi actualizarea. E vorba despre EMUI 10 + Android 10 în varianta finală. Deocamdată totul este în stadiul de optimizare şi rollout-ul începe în prima lună a lui 2020. Se recomandă şi înscrierea în aplicaţia HiCare pentru a afla primul când vine actualizarea şi a o primi printre primii.

Iată mesajul complet:

Bună, ne bucurăm că eşti interesat de noua versiune de software, EMUI 10 şi avem veşti bune în legătură cu aceasta. Versiunea de EMUI 10 este în stadiul final, de optimizare şi vom începe să o trimitem spre smartphone-ul tău începând cu luna Ianuarie. Dacă doreşti să fii printre primii care primesc actualizarea de sistem, poţi deja să te înscrii prin aplicaţia HiCare.

Pentru înscrierea în HiCare, vă rugăm să efectuaţi următorii paşi:

  • Actualizează aplicaţia HiCare din AppGallery.
  • Acceptă termenii şi condiţiile aplicaţiei şi oferă toate permisiunile solicitate.
  • Asigură-te că setezi România că ţara.
  • Conectează-te la HiCare folosind Huawei ID-ul tău.
  • Acceptă termenii si condiţiile pentru notificările push.
  • Accesează secţiunea Serviciu – Actualizare şi apasa pe Aplica pentru a te înscrie.

Speram să-ţi creăm o experienţă cât mai plăcută cu noua versiune şi abia aşteptam să o încerci.

Tot în Europa începuse şi actualizarea lui Huawei Mate 20 Pro la Android 10/ EMUI 10, dar aici sunt oameni care au primit softul în România şi oameni rămaşi în standby (inclusiv colegul Alex). Cât despre pachetul software pentru P30 Pro, el ocupă 4.47 GB, cu Dark Mode, iconuri noi, dar şi un GPU Turbo mai eficient. Avem şi interfaţa camerei mai aerisită, cu fonturi şi iconuri noi, dar şi optimizare a consumului de energie.

Avem şi un slider de zoom nou şi mai comod. Always On Display afişează mai multe informaţii acum, iar în fundal avem un Ark Compiler, mai eficient decât cel ART. Odată cu această abordare şi cu EFORS File System vom avea viteză mai bună a telefonului şi caching mai eficient.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×