Huawei Mate 20 Pro a început să primească Android 10/ EMUI 10; Iată unde e disponibilă actualizarea

7.747 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro a început să primească Android 10/ EMUI 10; Iată unde e disponibilă actualizarea</b>Cum am văzut ştirea publicată de GSMArena că a sosit actualizarea la Android 10 pe Huawei Mate 20 Pro, cum am luat legătura cu colegul Alex. Nu de alta, dar el e posesor de Huawei Mate 20 Pro. Din păcate lui nu i-a sosit noul software, dar mai jos aflaţi

Cum am văzut ştirea publicată de GSMArena că a sosit actualizarea la Android 10 pe Huawei Mate 20 Pro, cum am luat legătura cu colegul Alex. Nu de alta, dar el e posesor de Huawei Mate 20 Pro. Din păcate lui nu i-a sosit noul software, dar mai jos aflaţi în ce zone de pe glob a fost semnalată actualizarea.

Deocamdată doar posesorii de telefoane Mate 20 Pro din Olanda au confirmat sosirea noului software. E vorba despre EMUI 10, bazat pe Android 10, la pachet cu actualizarea de securitate pe luna septembrie 2019. Pachetul de instalare e baban, la 4.42 GB şi vine cu versiunea de build 10.0.0.136. Ar trebui să vină în valuri şi cum este weekend, cred că de abia de luni-marţi îl semnalăm şi în România.

Posibil să conteze şi dacă aveţi telefonul de la operatori, cu soft extra pe el. EMUI 10 aduce noi animaţii, o reorganizare de UI şi noi iconuri pentru interfaţa camerei şi un sistem nou de permisiuni venit de la Android 10. La final de septembrie aflam că Huawei va actualiza 33 de terminale la EMUI 10. Aici avem lista. Văd că lucrurile se mişcă foarte repede pentru Huawei Mate 20 Pro, asta în condiţiile în care pe 22 septembrie Huawei încă recruta beta testeri pentru EMUI 10 pe acest telefon şi acum deja îl are gata în varianta finală.

E doar o chestiune de timp până vine şi pe Mate 20, Mate 20X şi seria Honor 20, pentru că testele beta au început simultan pe acele modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×