Premiera: telefoanele Sony Ericsson ale anului 2008

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.682 ori
<b>Premiera: telefoanele Sony Ericsson ale anului 2008</b>Posterul pe care il puteti admira mai jos prezinta telefoanele pe care le va lansa producatorul Sony Ericsson in 2008, dar va trebui sa tineti cont ca nici unul dintre ele nu a fost confirmat inca. &nbsp; Printre aceste telefoane se numara si Sony...

Posterul pe care il puteti admira mai jos prezinta telefoanele pe care le va lansa producatorul Sony Ericsson in 2008, dar va trebui sa tineti cont ca nici unul dintre ele nu a fost confirmat inca.

Printre aceste telefoane se numara si Sony Ericsson W970, care foloseste un sistem de control similar cu cel consacrat al unui iPod (Click Wheel) si soseste dotat cu o camera de 5 megapixeli si un slot pentru carduri de memorie (M2). Pe aceeasi lista cu noutati se afla si Sony Ericsson K830, un telefon care include o camera de 3.2 megapixeli si care pare ca va inlocui "imbatranitul" K810.

Ultimul, dar nu cel din urma este Sony Ericsson K860, care in afara de numele modelului ramane un mister total. Analizand cu atentie trendurile urmate de catre Sony Ericsson in seria de terminale destinate pentru 2008, observam o usoara tendinta de a imita iPod-ul si iPhone-ul, dar si LG Prada. Cybershoturile raman la putere, seria renascand si promitand inca o data sa ofere publicului handseturi premiate pentru capacitatile camerelor incluse.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×