Capcana pentru soareci care iti da SMS si foloseste lasere!!

3.086 ori
<b>Capcana pentru soareci care iti da SMS si foloseste lasere!!</b>Aceasta cu siguranta nu este o capcana clasica pentru soareci... Zilele capcanelor inumane cu arc au disparut, aceastea fiind acum inlocuita de gadgeturi care etaleaza feature-uri putin exagerate, avand in vedere scopul lor. Capcana din imagine este...

Aceasta cu siguranta nu este o capcana clasica pentru soareci... Zilele capcanelor inumane cu arc au disparut, aceastea fiind acum inlocuita de gadgeturi care etaleaza feature-uri putin exagerate, avand in vedere scopul lor.

Capcana din imagine este Rentokil RADAR, care foloseste sistemul Rodent Activated Detection and Riddance (RADAR) pentru a depista rozatoare. Tehnologia pe care se bazeaza detectarea soarecilor foloseste lasere si parti sensibile la presiune ale podelei. Dupa ce acestea intra in actiune, rozatorul este prins prin inchiderea unei mici usi si eliminat prin mai umana metoda de gazare cu monoxid de carbon.

De asemenea capcana RADAR va va informa prin SMS daca a venit momentul sa o curatati. Producatorul Rentokil afirma ca acest sistem va putea fi instalat doar la comanda, iar pretul nu este disponibil deocamdata. Ar fi probabil nevoie de inca un mini-robot care sa curete capcana, de vreme ce ne bazam pe tehnologie atat de mult, dand uitarii metodele clasice de prindere a soarecilor. Avantajele? O moarte mai usoara pentru rozatoare, mai putine toxine eliminate de cadavrul soarecelui si un feedback SMS din partea capcanei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×